* Login   * Register

All times are UTC


Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
Offline
Advanced Member
User avatar
Joined: Thu Jul 10, 2008 1:34 pm
Posts: 58

Last post
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 9:17 am 

Fanatic wrote

hehe balls

 Profile E-mail  
 
Offline
Advanced Member
User avatar
Joined: Thu Jul 10, 2008 1:34 pm
Posts: 58
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 9:19 am 

Fan, what is your pc's configuration? Core-i5?

 Profile E-mail  
 
Offline
Übercomander General
User avatar
Joined: Sun Oct 17, 2004 8:22 pm
Posts: 565
Location: England
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 11:06 am 

stencil wrote
Fan, what is your pc's configuration? Core-i5?


Nar, it is a Q9550 @3.4Ghz



My catapult is bigger than yours.

 Profile  
 
Offline
It's M I N A
User avatar
Joined: Wed Oct 26, 2005 8:09 pm
Posts: 531
Location: Zagreb, Croatia
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 7:46 pm 

Archie's Log: Day 1-71
He came to game after long time tried bit of this bit of that then took a tank... a tank ppl!!! :)
Image

After scaning the area he went into glorious battle and took his 1st kill ever
Image

In the end he lost his life attacking the enemy base in a tank :D
Image


GOOD JOB Archie , in a few days since you back you used tank more then me :oops:

 Profile  
 
Offline
Newbie
User avatar
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:05 pm
Posts: 7
Location: Czech republic, Prague
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 9:06 pm 

mina wrote
Archie's Log: Day 1-71
He came to game after long time tried bit of this bit of that then took a tank... a tank ppl!!! :)

After scaning the area he went into glorious battle and took his 1st kill ever

In the end he lost his life attacking the enemy base in a tank :D

GOOD JOB Archie , in a few days since you back you used tank more then me :oops:


What model are you using ? It is not good to use another model than other players. I remeber we played BIS Res-z and ArchAngel used M1A1. So what model are you using mina and why ? :(

 Profile E-mail  
 
Offline
It's M I N A
User avatar
Joined: Wed Oct 26, 2005 8:09 pm
Posts: 531
Location: Zagreb, Croatia
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sat Aug 28, 2010 11:35 pm 

model.. what model.. what you on about :)

 Profile  
 
Offline
Newbie
User avatar
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:05 pm
Posts: 7
Location: Czech republic, Prague
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sun Aug 29, 2010 10:58 am 

I have standard camo on all BIS{-z,-ir} CTI maps.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 Profile E-mail  
 
Offline
Übercomander General
User avatar
Joined: Sun Oct 17, 2004 8:22 pm
Posts: 565
Location: England
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sun Aug 29, 2010 2:13 pm 

It's a mod made by Serg-z called snw_v2. Just changes the textures. I used it for a week and it looks nice, but it actually gives you a disadvantage, as all the tanks have camouflage and are harder to see, also the res have different uniforms and are harder to see.



My catapult is bigger than yours.

 Profile  
 
Offline
Newbie
User avatar
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:05 pm
Posts: 7
Location: Czech republic, Prague
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sun Aug 29, 2010 2:42 pm 

Hmm, but I don't like when everyone has another gamelook. It will be nice to force this mod to all by some new mission and play that mission with this camo.

 Profile E-mail  
 
Offline
It's M I N A
User avatar
Joined: Wed Oct 26, 2005 8:09 pm
Posts: 531
Location: Zagreb, Croatia
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sun Aug 29, 2010 5:06 pm 

im sorry if you don't like it.. complain to Serg :)
I like it and im using it :ninja:

well i need sky only.. i don't need other textures.. so i don't care about those

 Profile  
 
Offline
Newbie
User avatar
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:05 pm
Posts: 7
Location: Czech republic, Prague

Top
Post subject: Re: Screenshots
PostPosted: Sun Aug 29, 2010 5:12 pm 

OK. I thought that BIS RES means original OFP from BIS without any addons or mods, skins, etc. OK, I will use edited pbos too. Will se If you will like it on server.

And sorry if don't like it.

 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC


Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group, Sniper_Blue phpBB-3.0 Style © 2007 Sniper_E